Ознака: zena

Живот

Сакате да им бидете неодоливи на жените? Најадете се ЛУК! Да добро прочитавте, НЕ Е ШЕГА!

Доколку сакате  да бидете неодоливи за  понежниот пол, не ви е потребен луксузен парфем. Доволно  е да изедете малку лук, покажува неодамнешно  истражување.Конзумирањето поголеми дози лук го прави мирисот на […]