Тага: Момче и девојка се угушиле за време на секс!

Loading...

Го уклучиле моторот на автомобилот да се загреат и  се отруле со  јаглен моноксид. Млад руски пар се угушил со јаглероден моноксид додека имал секс во автомобилот. Артим С. и Ана Д, 18 и 20 години, загинаа во Шкодата на родителите на Артем која била  паркирана во гаражата, бидејќи го запалиле моторот, пренесуваат руските медиуми. 
Како што пишуваат медиумите, парот на родителите им рекле дека ќе одат во прошетка, но скришно влегле во гаражата каде бил паркиран автомобилот. 
За жал, одлучиле да го запалат моторот од автомобилот за да се загреат и јаглеродниот моноксид во затворениот простор ги чинеше живот.Родителите на момчето после неколку часа ги пронашле голи и прегрнати во гаражата. Тие двајца биле во врска само неколку месеци. Артим С. и Ана Д, 18 и 20 години, загинаа во Шкодата на родителите на Артем која била  паркирана во гаражата, бидејќи го запалиле моторот, пре

loading...