Тагата е преголема: Преку СМС им соопштиле на семејствата на загинатите од авионот дека се мртви!

Иако вестите кои ги добиле биле очекувани, фамилиите на патниците не можеле да ја сокријат болката. Снимките од хотелот каде биле сместени роднинит

Пронајдете не на следниве мрежи: