Тајна за Мортал Комбат откриена по 20 години!

Loading...

Одамна поминаа времињата кога на флипери трошевме шака жетони на видео игри. Интернетот ги откри тајните на машините за игри, ни сервира цела листа на скриени потези, пролази и тајни кодови.Сега е возможно да се откријат тајните на повеќето игри и ретко која игра може да ве изненади.
Сепак, оригиналната Мортал Комбат трилогија, својата тајана успеа да ја зачува цели 20 години. Во секоја од овие три игри постои таен екран наречен EJB Menu.
У првите две игри, EJB Menu ви овозможува да ги прегледате сите завршни анимации, директно да ја менувате табелата со најдобри резултати и да ја тестирате исправноста на машината. На MK2 Менијата се поинтересни – можете да ги отклучувате сите ликови, и многу груги работи.
Ние само мораме да ви кажеме дека му завидуваме на човекот со колекција од аркадни машини.
Погледнете во приложеното видео, како ова тајно мени изгледа:Сега е возможно да се откријат тајните на повеќето игри и ретко која игра може да ве изненади.
Сепак, оригиналната Мортал Комбат трилогија,

loading...
Loading...