Тајната излезе на виделина: Во продажба „филмот за возрасни“ со тројката на Мерлин Монро и Браќата Кенедиеви!

Loading...

Во вторник на аукција ќе се продава порно филмот на Мерлин Монро во кој во тројка учествуваат и екс американскиот претседател Џон Кенеди и неговиот брат Роберт!Оваа ексклузивна вест ја јавува британски Мирор повикувајќи се на изјава на поранешниот телохранител на безбол легендата Џо Ди Маџио кој беше во брак со глумицата и секс симбол.
Осум милиметарскиот филм не е прикажан досега од почитување кон спортистот и сопруг на Монро, наведува телохранителот Вилјам Кастлбери. – Видеото е вистинско, го имам со години и не го покажав јавно никогаш од почитување кон Џо Ди Маџио, изјави Кастлбери. Филмската лента ќе биде продадена заедно со останатите работи кои со години ги чувал некогашниот телохранител.

Џо Ди Маџио беше втор маж на Мерлин Монро во бракот кој траеше само 9 месеци бидејќи Ди Маџио од бракот имал други очекувања: сакал домаќинка, а не жена со светска кариера. 
По пропаднатите бракови, Мерлинка се впуштила во кратки афери со Френк Синатра, Ив Монтан и тогашниот американски претседател Џон Кенеди. За аферата со Кенеди сеуште има многу шпекулации дури и 50 години по нејсзината смрт, а нивниот однос останува мистерија. Тогаш можеше да се предвиди и нејзиниот пад затоа што му се одаде на алкохолизмот, патеше од инсомниа, депресија и огорченост кон се.
Наголем мит останува нејзината смрт во 1962 година: официјално беше соопштено дека починала од прекумерна доза на таблети за спиење, но други веруваат дека е тргната од семејството Кенеди а трети пак сметаат дека ЦИА е вмешана во нејзиното убиство.Оваа ексклузивна вест ја јавува британски Мирор повикувајќи се на изјава на поранешниот телохранител на безбол легендата Џо Ди Маџио кој беше во бр

loading...
Loading...