Тајната на изгубениот рудник на Слумач ја открива серијалот „Проклетството на смрзнатото злато“

Loading...

Тајната на изгубениот рудник на Слумач ја открива серијалот „Проклетството на смрзнатото злато“Дивината на Британска Колумбија крие древна легенда- скриено злато вредно милијарди и клетва која ги одзема животите на тие кои ќе се осмелат да го бараат.
Новиот серијал на Дискавери каналот „Проклетството на смрзнатото злато“ која се емитира од вторник во 22 часот, ја оживува легендата за златото. Серијалот следи шест страстни истражувачи кои со здружени сили и вештини се решаваат да ја искористат неочекувано топлата зима и започнуваат трка со времето за да ја расветлат тајната на Слумачовото злато и изгубениот рудник.
Тие мора да смислат план како еднаш засекогаш да се разреши тајната и да се најде изгубеното злато и покрај недостатокот  на време, немилосрдната природа и непредвидливите временски услови.Дивината на Британска Колумбија крие древна легенда- скриено злато вредно милијарди и клетва која ги одзема животите на тие кои ќе се осмелат да го

loading...