Тајната за долготрајна љубовна врска

Loading...

Дневна доза од четири бакнежи, три гушкања и едно „те сакам“ би требало да биде доволно за вашата врска да биде долготрајна. Помеѓу партнерите разликата би требала да биде две години и три месеци, да делат барем две хобија и да имаат сексуални односи три пати неделно, се резултатите од анкетата на confetti.co.uk.
Објавени се и други тајни кои секој брачен пар треба да ги знае, а меѓу нив се: два романтични оброци месечно, неделно три вечери „галење“ на фотелја, два викенда изненадување годишно, потоа едно патување во странство, а два пати во матичната земја во рок од 12 месеци. Се советуваат се поминат две вечери раздвоени, односно секој од вас да излезе со пријателите со што би сте ја задржале незевисноста. Најдолго траат оние врски кои се воспоставени преку заеднички пријатели, т.е. бракови кои се склопени после 3,5 години познанство. За мажите идеално годиште за женидба е 31 година. Преку 3000 брачни двојки во Велика Британија учествуваа во оваа анкета.Дневна доза од четири бакнежи, три гушкања и едно „те сакам“ би требало да биде доволно за вашата врска да

loading...
Loading...