Тајните на оралниот секс: Што мажите треба да прават таму доле?

Loading...

Секој маж сака да ја заведе својата жена на квалитетен начин. Оралното задоволство секако е едно од најважните методи кое на жените им пружа уживање, токму затоа мора да бидете нежни и полни со знаење за да ја доведете до врвот.Многу мажи не се многу вешто во оралниот секс. Секако и секоја жена има тајни желби и потреби па не значи дека еден метод треба да се применува кај секоја жена. За да ја задоволите најпрво треба да видите што и одговара, а потоа тоа да го примените во кревет. 
Мажите ја прават првата грешка со влажност. Често мислат дека вагината мора да биде ултра влажна за жената да ужива, но за оралниот секс не е така. 
Друга закана се забите на кои особено треба да внимавате кога сте меѓу нејзините нозе,  а освен тоа ни вашата брада не е најдобар пријател. Бидете нежни и правте се полека. 

 
Најважно е да не се трудите да ги менувате стиловите и тактиките во текот на оралниот секс. Златно правило е да се држите до она што најмногу и одговара, ако таа посака тогаш користете нови методи. Кажете и дека ќе направите се што ќе посака. 
Водете сметка да не ја изненадите со брза промена на позата додека таа ужива..Многу мажи не се многу вешто во оралниот секс. Секако и секоја жена има тајни желби и потреби па не значи дека еден метод треба да се применува кај

loading...
Loading...