Таксист добил милионска сума на лото и ги почестил сите колеги со нови автомобили

Loading...

Таксист од Марибор – Словенија, откако добил на лото милионска сума, решил да ги почести своите колеги од компанијата со нови автомобили.Педесет и едно годишниот таксист од Марибор – Словенија, откако добил на лото милионска сума, решил да ги почести своите колеги од компанијата со нови автомобили, и да направи голема забава.
Таксистот освоил сума од 1.497.523 евра, а извлекувањето на лотото го гледал со својата ќерка. Среќната добивка, ја прославиле со вино.
Тој на двајца од своите пријатели им ветил дека ќе им даде по 7.000 евра, поради тоа што му помогнале да ги пополни бројките.
Таксистите во градот, изјавиле дека го познаваат, но ја почитуваат неговата желба да остане анонимен. Секако, тој им помогнал на друг начин, потрошил дел од сумата за нови возила за сите во компанијата.Педесет и едно годишниот таксист од Марибор – Словенија, откако добил на лото милионска сума, решил да ги почести свои

loading...
Loading...