Талески ја одушеви и ЕХФ – На сајтот на ЕХФ експресно е ставено видео со неговиот денешен учинок

Талески ја одушеви и ЕХФ…Ретко се случува, само неколку часа по натпревар, ЕХФ да стави видео за играта на некој ракометар, особено на екипа која е поразена. Тоа денеска го направи за нашиот Филип Талески.
Видеото можете да го погледнете на следниот линк.
Извор: rkmetalurgРетко се случува, само неколку часа по натпревар, ЕХФ да стави видео за играта на некој ракометар, особено на екипа ко

Пронајдете не на следниве мрежи: