Тамара не ги покажа градите: Се работи за фотошоп

Loading...

Фотографијата на Тамара Тодевска за календарот на Пелистерка предизвика голем интерес во јавноста, а јавноста најмногу ја мачи дали Тамара навистина ги покажа градите.Фотографијата на Тамара Тодевска за календарот на Пелистерка предизвика голем интерес во јавноста, а јавноста најмногу ја мачи дали Тамара навистина ги покажа градите.Дали е користен фотошоп за градите на пејачката?
Тамара објави фотографија на својот инстаграм профил од подготовките за фотосесијата за календарот, и како што можете да забележите од фотографијата сепак се работи за фотошоп.Фотографијата на Тамара Тодевска за календарот на Пелистерка предизвика голем интерес во јавноста, а јавноста најмногу ја мачи дали Тамара навистин

loading...
Loading...