Тамара Тодевска се пожали на Фејсбук: „Џиновските“ гради ѝ го засенија спотот

Loading...

Голите гради на македонската пејачка ги преплавија социјалните мрежи и медиумите, а фотографијата се појави истиот ден кога Тамара го промовираше видеоспотот за песната „Брод што тоне“…„Пелистерските гради“ го засенија спотот, се пожали Тамара на социјалните мрежи алудирајќи на фотографијата за новиот календар на „Пелистерка“.

Богами има и зошто. Веројатно ќе се согласите!

 

Голите гради на македонската пејачка ги преплавија социјалните мрежи и медиумите, а фотографијата се појави истиот ден кога Тамара го промовираше видеоспотот за песната „Брод што тоне“, со која настапи на „Скопски фестивал“.
„Пелистерските гради“ го засенија спотот, се пожали Тамара на социјалните мрежи алудирајќи на фотографијата за новиот календар на &bdqu

loading...
Loading...