Таму сеуште никој не ја побарал Меделин…

Поранешниот детектив уверен е дека телото на малата Мелани се  наоѓа во напуштен бунар кој се наоѓа 875  метри од апартманот во португалската населба каде Мелани исчезнала во 2007 година.Поранешниот детектив од Скотланд  Јард, Рој Рам ја усмерил полицијата да го пребара напуштениот  бунар во близина на португалската населба Праиа да Луз каде Меделин МекКен исчезнала во 2007 година.
Бунарот е длабок девет метри, а водата достигнува висина до 4 метри. Добро е сокриен и доста оддалечен  од главната улица. Португалската полиција до сега не го пребарувала.
Мештаните знаат за него, а локалните криминалци го користат за фрлање несакани докази.
Рам бил полицаец 27 години, а се занимавал со најсложени случаи, од убиства и силувања до трговија со луѓе.
Британската полиција покренала нова истрага за исчезнувањето на двојчето. Марк Ровлеј, еден од детективите кој работи на случајот, неодамна рекол дека со истрагата се следат сите веродостојни претпоставки.Поранешниот детектив од Скотланд  Јард, Рој Рам ја усмерил полицијата да го пребара напуштениот  бунар во близина на португалската населб

Пронајдете не на следниве мрежи: