Танцот ги спои: Марина и Влатко во љубовна врска?!

Loading...

Влатко Илиевски е во врска со Марина ОвезовскаВлатко Илиевски е во врска со Марина Овезовска, неговата танц-инструкторка од шоуто „Танц со ѕвездите“, пишува весникот Вест.
За весникот тие ексклузивно откриле како меѓу нив започнала љубовната приказна.
Детали за тоа може да прочитате во утрешниот број на Вест, каде Влатко вели дека му бил љубоморен на Алексадар Белов, кој во претходната сезона на „Танц со ѕвездите“ и беше партнер на Марина

Влатко Илиевски е во врска со Марина Овезовска, неговата танц-инструкторка од шоуто „Танц со ѕвездите“, пишува весникот Вест.
З

loading...
Loading...