Татко ги покажал остатоците од својата ќерка во корпа за отпадоци!

(Си-Ен-Ен) – Грузија, Полицијата открила изгорено тело на десет годишно девојче во Саботата во корпа за отпадоци покрај комплексот од апартмани, пријавено од страна на нејзиниот татко, кој стоел во близина.Хорор епизодата започнала со повик на 911 околу 03:40 часот во Саботата, од страна на човек кој сакал да изврши самоубоство, кажала „Gwinnett Country “, полицискиот оддел. Додека зборувал со диспечерот, навел дека има мртво тело во негова близина, неговата мала ќерка, објаснил, пиела некои хемикалии и починала.
Полицијата се упатила кон резиденцијата во Lawrenceville, град со околу 29.000 луѓе, околу 30 милји североисточно од Атланта.
Тие го пронашле човекот кој сакал да изврши самоубиство, стоејќи надвор од комплексот со апартмани. Тој ги упатил до корпата со отпадоци. Токму каде што беше пронајдено девојчето. Полицијата веднаш влегле во апартманот внатре, но не најдоа ништо.
Таткото на убиеното девојче и нејзината маќеа беа потоа уапсени. Полицијата изјавила дека и двајцата се обвинети за кривично дело – убиство од прв степен, суровост кон деца и прикривање на телото.Хорор епизодата започнала со повик на 911 околу 03:40 часот во Саботата, од страна на човек кој сакал да изврши самоубоство, кажала „Gwinnett

Пронајдете не на следниве мрежи: