Татко монструм: Сакал да гледа како му ја тепаат и силуваат ќерката

Полицијата во Америка го уапси 32-годишниот Ентони Бринкман кој дефинитивно е татко од пеколот. Овој монструм барал насилници кои ќе му ја силуваат малолетната ќерка, за тој да го гледа мнструозниот настан.За среќа, откако тој објавил оглас, полицијата брзо реагирала, па ја спречила трагедијата.
Монструмот договорил средба со насилници, и ја одвел ќерка си на договореното место, но за среќа ги пречекала полицијата.
Овој човек без срам одговорил дека сакал да гледа како му ја силуваат ќерката!За среќа, откако тој објавил оглас, полицијата брзо реагирала, па ја спречила трагедијата.

Пронајдете не на следниве мрежи: