Татко монструм си ја јадел својата ќерка!

Loading...

Постои ли сеуште канибализам?Уапсен човек-вампир кој откако наводно ја убил својата мала ќерка гризнувајќи ја за врат, го јадел нејзиното месо.
Според локалните медиуми во Папуа, Нова Гвинеја тригодишното девојче заедно со нејзината мајка биле во посета на таткото, кога тој го грабнал детето и го однел во блиските грмушки. Според очевидците, таткото го гризнал девојчето за врат, го јадел нејзиното месо и ја пиел нејзината крв. Папуа Нова Гвнеја е земја каде повремено има случаи на канибализам, како и ритуали на црна магија.Уапсен човек-вампир кој откако наводно ја убил својата мала ќерка гризнувајќи ја за врат, го јадел нејзиното месо.

loading...
Loading...