Татко пријавил во полиција дека му ја силувале ќерката – Полицаецот му се изнасмеал!

Вистински хорор ја потресе Индија. Откако еден татко отишол во полиција за да пријави дека неговата ќерка била силувана од тројца мажи, а потоа била и убиена, полицаецот само му се изнасмеал.
Се работи за две девојчиња кои биле силувани, па обесени на дрво, по што таткото на едното од нив го пријавил случајот во полиција, но наместо полицијата да преземе нешто, тие му се изнасмеале.
Подоцна тројцата монструми кои ги силувале девојчињата биле уапсени. Обдукцијата покажала дека девојките биле силувани и убиениОткако еден татко отишол во полиција за да пријави дека неговата ќерка била силувана од тројца мажи, а потоа била и убиена, полицаецот само му се и

Пронајдете не на следниве мрежи: