Таткото на убиената Тијана: Убијците денеска во затвор живеат подобро од половина жители!

Loading...

Според него, после убиството на неговата ќерка не можел да замисли дека може да се случи погнасно злосторство врз недолжно дете.-После смртта на Тијана сакав тоа да биде последен таков случај, а убиството на тригодишното дете од Зајечар потполно ме порази. Шокиран сум од направеното ѕверство и ова е уште една потврда дека монструмите се меѓу нас, живеат со нас, ни доаѓаат дома, играат со нашите деца. Ова што се случи е пораз на целото општество, а како татко на настрадано дете, дополнително сум погоден – коментира за српски Курир, Игор Јуриќ, татко на брутално убиената Тијана.
-Убиецот на моето дете денеска во затвор живее подобро од половина жители во нашата земја, имаат клима, сала за вежбање, ТВ и сето тоа им е платено. Така се служи казната за одземање живот на дете. Тоа не само што е болно за членовите на семејството на жртвата, туку е срамно и комн жртвите. Сочувствувам со семејството на настраданото девојче – рекол Јуриќ.-После смртта на Тијана сакав тоа да биде последен таков случај, а убиството на тригодишното дете од Зајечар потполно ме порази. Шокиран сум од нап

loading...