Те гледавме и учевме од тебе – Тони Михајловски со емотивна порака до својот прерано починат колега

Loading...

Актерот Тони Михаиловски на социјалната мрежа Фејсбук упати емотивна порака до својот прерано починат колега Ненад Стојановски. Стојановски беше еден од најпознатите актери во Македонија играше во голем број на театарски престави и филмови, но ќе остане и запаметен и по улогата во забавната емисија „Бушава Азбука“. 
Ненад Стојановски почина во 1998 година на 46 годишна возраст. 
Во продолжение прочитајте ја емотиванатa порака на Тони 
Стојановски беше еден од најпознатите актери во Македонија играше во голем број на театарски престави и филмови, но ќе остане и запаметен и по улог

loading...