Телефон за деца што не се крши!

Loading...

Освен лансирањето на новиот Galaxy S5 вчера, Sprint го најави новиот телефон кој е наменет за користење од страна на најмалите. Наречен WeGo, уредот им нуди комуникациска алатка на родителите која може безбедно да ја користат нивните деца…Телефонот има различни функционалности за сигурност и безбедност, како и можност да го следите вашето дете преку GPS. Родителите може да го лимитираат бројот на повици и пораки кои може да бидат направени преку телефонот, а дополнително може да го следат телефонот преку порталот на WeGo.
повеќе на: GSMТелефонот има различни функционалности за сигурност и безбедност, како и можност да го следите вашето дете преку GPS. Родителите може да го лимитир

loading...
Loading...