Тешко ми е што така се пишува за неа! Јас сум нејзиниот ЕДИНСТВЕН СПОНЗОР, ми должи 6000 евра

Loading...

Драгољуб Беквалац, таткото на русокосата ѕвезда Наташа Беквалац, ја отвори душата и искрено проговори за невистините кои за неа се пласираат во медиумите. Тој истакна дека тој е нејзин единствен спонзор. – Тешко ми е кога седам и читам дека моето дете е на Ибица, во Грција, како ова, како она, Перо, Ѓуро, Јанко, Марко, а таа со децата седи кај мене на имотот. Одговорно го потврдувам и тоа што го кажува самата Наташа: „Тато јас сум една голема спонзоруша, но спонзор ми е Драгољуб Беквалац.“ Приказните за камиони, авиони, Костиќ, ова – она, немаат врска. Костиќ вложи во Наташа исто колку и вашите новини. Костиќ и купил стан? Станот јас и го купив и таа ми ги врати парите. Всушност, се уште не ми ги врати сите, ми должи уште 6.000 евра, и кога ќе ме налути, знам да ја потсетам дека се уште не ми ги вратила сите пари, – низ смеа вели таткото на Наташа Беквалац,и додава:
– Во главно, со никој не била од интерес, туку само со емоции и во секоја од тие љубовни афери влегувала со чисти чувства. Воспитана е во духот на чест и почит, и тоа не го кажувам јас, туку сите што ја познаваат, заклучува Драгољуб Беквалац.- Тешко ми е кога седам и читам дека моето дете е на Ибица, во Грција, како ова, како она, Перо, Ѓуро, Јанко, Марко, а таа со децата седи кај мене

loading...
Loading...