ТЕСТ: Дознајте колку сте добри во сексот!

Loading...

Стручњаците тврдат дека ако го откриете сопствениот љубовен стил, тоа ќе ви помогне полесно да го препознаете вашиот идеален партнер, со кој ќе имате долга и хармонична врска.Пресметување бодови
За да откриете на кој тип љубовник сте најслични, одберете ги одговорите кои најдобро ве опишуваат, а потоа погледнете која боја сте ја заокружиле најмногу. Ако ги прочитате сите профили, можете да откриете каков љубовник е и вашиот сегашен партнер.
1. Повеќе ви пречи:
Црвена: некои телесни карактеристики, како што се големи уши или орловски нос
Виолетова: кога некој очекува постојана обврска
2. После раскинување најчесто:
Жолта: останувате во пријателски односи
Темно црвена: лути сте и вознемирени
3. Ако сте незадоволни од врската, најчесто:
Зелена: ја прекинувате бидејќи нема перспектива
Розова: останувате во неа затоа што сте му потребни на партнерот
4. На забава сте и се воодушевувате од некого што првпат го гледате. Ќе помислите:
Црвена: заљубен/а сум
Жолта: сакам да разберам нешто повеќе за неа/него
5. После првиот состанок вие:
Темно црвена: ја анализирате целата вечер, прашувајќи се што навистина мисли таа личност за вас
Зелена: проценувате колку сте компатибилни и дали вреди повторно да го/ја видите
6. Луѓето што ве познаваат би ве опишале како:
Виолетова: личност со слободен дух
Розова: великодушна личност
7. Кога сте слободни, вашиот статус на Фејсбук гласи:
Жолта: не одбирате никаков статус, бидејќи кога немате партнер сте 100% посветени на вашите пријатели
Зелена: го одбирате статусот „сингл“, за да им дадете до знаење на потенцијалните партнери, кои ви се пријатели.

 
8. Вашиот партнер е излезен, доцна е не одговара на вашиот телефонски повик. Вие ќе помислите:
Темно црвена: сигурно прави нешто што не би смеел
Розова: се надевам дека му е забавно
9. Повеќе сте наклонети кон:
Зелена: еден соодветен партнер
Виолетова: многу забавни средби
10. Додека сте заљубени се чувствувате:
Црвено: занесено – љубовта е вистинско блаженство
Темно црвено: вознемирено –  ќе потрае ли оваа убавина?
11. Тајната на долга и успешна врска е:
Жолта: заеднички труд околу врската и заедничка забава
Розова: партнерот е секогаш на прво место
12. Некој пријател ви вели дека познава личност која совршено би ви одговарала. Вашата реакција е:
Црвена: како изгледа
Зелена: што работи
13. Додека сте во врска си мислите:
Виолетова: Нормално е секој да си има свои тајни, нели?!
Жолта: Немам што да сокријам
14. Љубовта е:
Црвена: разгорена страст
Розова: безусловна
15. Повеќе ви одговара партнер кој:
Виолетова: ви ја разгорува фантазијата
Темно црвена: ве смирува вас и вашите сомнежи
Резултати:

 
Црвена: Страстен љубовник
За вас љубовта е возбудлива, искрена, дива, длабока и потполна и ништо друго не би било доволно. Вие најчесто имате свој тип на личност и кога ќе ја пронајдете се предавате целосно, и психички и телесно. Најмногу ви одговара партнер со иста страст како вашата, а најмалку мирен и сталожен љубовник.
Виолетова: Љубовник за забава
Неверојатно шармантни, досетливи и секогаш подготвени за шега, љубовта ја сфаќате и доживувате како игра без обврски. Уживате во љубовните задоволства, но исчезнувате кога ќе ги снема. Партнери кои сакаат цврста и постојана врска не ви одговараат. Најдобра комбинација за вас е лежерен љубовник, подготвен за забава.
Жолта: Мирен и сталожен љубовник
Љубовта  за вас е како патување, нежно и пријатно, без брзање, драматизирање и испади. Вашата  љубов е мирна, а врската пријатна и стабилна. Страсни и екстремни љубовници не се партнери кои ви одговараат, но вие можете смирувачки да делувате на нив.

 
Темно црвена: Екстремен љубовник
Љубовната врска ви е се во животот, но и причина за душевни страдања. Постојано се плашите дека нешто ќе тргне наопаку, наместо да уживате во врската. Неопходно ви е внимание и наклонетост од партнерот. Вам ви одговараат страсни и безусловни љубовници, а не ви одговараат љубовници за забава.
Зелена: Љубовник „оценувач“
Најважна ви е компатибилноста. Партнерот мора да има исто образовно ниво, иста религија, добра професија, приходи, слични интереси и духовитост. Најмногу ви одговара љубовник оценувач.
Розова: Безусловен љубовник
Безусловната љубов за вас е пријатна должност, која со задоволство ја извршувате. Толку сте среќни кога сте заљубени, па најчесто многу повеќе давате, а многу малку барате. Љубовник „оценувач“ може да ја искористи вашата особина да не барате многу. Вам ви одговараат безусловен љубовник или мирен сталожен љубовник.
Извор: ПопараПресметување бодови
За да откриете на кој тип љубовник сте најслични, одберете ги одговорите кои најдобро ве опишуваат, а

loading...
Loading...