Тест на личноста: Одберете едно дрво и дознајте што тоа кажува за вас!

Loading...

Погледнете го дрвцата, одберете едно кое најмногу ве допрело и кое ви се причинило блиско. Не размислувајте на ништо друго, само одберете и дознајте што тоа кажува за вас.Одговори:
1.Вие сте срдечни и морални. Постојано се усовршувате и имате високи стандарди. Луѓето мислат дека со вас тешко се комуницира но само вие знаете како ви е. Работите напорно но не сте себични.  Имате мана а тоа е секогаш сакате луѓе кои ве повредуваат. А вие и покрај се продолжувате да ги сакате.
2.Вие сте забавна и искрена личност. Одговорни сте и се грижите за другите. Верувате во работа и прифаќате многу одговорности. Луѓето ви веруваат. Брзо мислите и остроумни сте. Имате секогаш некоја интересна приказна за раскажување.

 
3.Вие сте многу паметна личност и голем мислител сте. Вашите идеи се важни. Сакате да создавате свои теории за се. Сакате да бидете со оние што сакаат да учат. Поминувате многу време мислејќи на вредностите на животот.
4. Вие сте чувствителна и психолошка личност. Единствени сте. Интуитивни сте и малку чудни. Често не ве разбираат а тоа ве повредува. Ви треба личен простор. Вашата креативност ви носи развој. Јасно ја гледате темната но и светлата страна на животот. Многу сте емотивни.

 
5.Сигирни во себе. Роден лидер. Независни сте. Вашето мото е „ќе го направам на свој начин“. Знаете како со себе но и со личностите кои ги сакате. Знаете што саката и правите се за да ги остварите своите соништа. Од другите сакате само искреност. Доволно сте силни за да ја слушнете вистината.
6.Вие сте љубезни и чувствителни. Полни со разбирање. Имате дарба за слушање. Верувате дека секој има свој пат во животот. Отворени сте за нови луѓе. Отпорни сте на стрес и ретко се грижите. Релаксирани сте.Одговори:
1.Вие сте срдечни и морални. Постојано се усовршувате и имате високи стандарди. Луѓето мислат дека со вас тешко

loading...
Loading...