Тестирајте се: Што гледате на фотографијата?

Loading...

Имате ли „валкани мисли?“Што ви падна на памет кога ја видовте сликава? 🙂
Се разбира, тоа е само шише вино… Што ви падна на памет кога ја видовте сликава? 🙂
Се разбира, тоа е само шише вино… 

loading...
Loading...