Тетоважата на Климентина, го имаме текстот

Ве интересира што и пишува на Климентина Наумовска, нашата позната манекенка, на тетоважата? Ние го имаме текстот ексклузивно за вас, бидејќи таа се согласи да го објавиме…Инаку, не се наоѓа фотоградија каде што убаво се гледа тетоважата. Климентина вешто ја крие.
Па што мислите што пишува?
 
dream it wish it do it! – или сонувај, посакај и направи. Интересно зарем не!?Инаку, не се наоѓа фотоградија каде што убаво се гледа тетоважата. Климентина вешто ја крие.

Пронајдете не на следниве мрежи: