Тие се вистински пример за сите: Шкотските навивачи донираа 2000 фунти во СОС Детското Село во Маџари

Шкотските фанови ја покажаа својата хуманост на дело.Шкотските фанови кои дојдоа да ја бодрат својата селекција на натпреварот со Македонија, освен тоа што имаат докажано и покажано дека се лојални на својот национален тим, покажуваат и докажуваат дека се големи хуманитарци.
Доказ за тоа е секако нивната хумана акција и донација во СОС Детското Село во Маџари, каде донираа цели 2000 фунти.
Извор/Фото: sportclub.mkШкотските фанови кои дојдоа да ја бодрат својата селекција на натпреварот со Македонија, освен тоа што имаат докажано

Пронајдете не на следниве мрежи: