Тимот на Телеком и Т-Мобиле ќе трча на Скопскиот маратон за хуманитарни цели

Loading...

За секој истрчан километар – донација од 1.500 денари
Вкупна донација од 11.000 евра за дневниот центар за лица со интел

loading...
Loading...