Тинејџери пукале кон кенгур, животното им врати со ќотек

Loading...

Како што раскажуваат момчињата, тие претходно пукале од возилото кон два кенгура што биле во непосредна близина. Едниот од нив притоа се разбеснил и тргнал кон нив.Тинејџер, кој со својот брат отишол на лов на кенгури во Западна Австралија, беше претепан од кенгур.
Имено, откако Џошуа Хајден (19) и неговиот брат пукале кон кенгурот, тој прво удрил врз нивниот автомобил и го скршил совозачкиот прозорец, а потоа го нападнал момчето и му нанел повреди во пределот на вилиците и очите.
Како што раскажуваат момчињата, тие претходно пукале од возилото кон два кенгура што биле во непосредна близина. Едниот од нив притоа се разбеснил и тргнал кон нив.
Момчето по нападот накусо останало без свест, а потоа било однесено в болница, каде лекарите утврдиле дека е неопходна операција поради отокот. Тинејџер, кој со својот брат отишол на лов на кенгури во Западна Австралија, беше претепан од кенгур.
Имено, откако Џошуа Хајден

loading...
Loading...