Тинејџерка се убила затоа што родителите и го забраниле Фејсбукот!

Една тинејџерка од Индија се убила откако родителите и забраниле користење на мобилен и Фејсбук.Имено, во средата 17-годишната Аишварија Д. Дахивал се скарала со своите родители поради Фејсбук. Имено, тие и забележале поради тоа дека постојано „виси“ на компјутер.
По кавгата таа отишла во соба и напишала порака:
„Дали Фејсбук е толку лош? Не можам да останам дома и не можам да живеам без Фејсбук“-напишана таа.
Нејзиниото семејство е шокирано.Имено, во средата 17-годишната Аишварија Д. Дахивал се скарала со своите родители поради Фејсбук. Имено, тие и забележале поради тоа дека постојано

Пронајдете не на следниве мрежи: