Тито Беличанец со навреди и закани кон се што не е СДСМ!

Loading...

Една од најславните реченици на овој ,,Професор'' по Деловно Право сепак не е некоја нова метода, туку :  ,,Да си го јадеш курето! ''
На навредите и погрдните зборови на  испоставите на СДСМ низ државните факултети во Македонија , кои во текот на комунистичкиот режим и потоа во транзицијата заземале високи државни функции и на грбот на граѓаните живееле на висока нога им нема крај.
Еден од нив е Тито Беличанец, Професор на Правниот факултет во Скопје, кој  наместо да се занимава со научна истражувачка дејност  дреме на социјалните мрежи , ширејќи говор на омраза и искажувајќи погрдни и недолични зборови кон луѓе и партии, кои не се СДСМ.
Навредите на Беличанец, поминаа во закани ,,Професорот'' , на свој фејсбук статус со навреди и закани кон Гордана Јанкулоска: ,,ЛУДАЧКЕ ЕДНА!  МАЈТАПОВ СКАПО ЌЕ ТЕ ЧИНИ!''

Ова е само една во редицата недолични статуси на Беличанец, кој како Професор освен што треба да едуцира, треба и да воспитува студенти, учејки ги на морал и етика. Очигледно е  дека и моралот и етиката одамна го напуштиле овој жесток подржувач на Заев.

Беличанец својата омраза кон партијата ВМРО-ДПМНЕ често го искажува преку Фејсбук, истиот членовите на ВМРО-ДПМНЕ ги нарече: ,,ИДИОТИ И ИДИОТИЗАМ! ДПМНЕВСКИ ФАШИСТИ!''

Ништо поразлично не поминуваат и новинарите кои не се под плаштот на Сорос и СДСМ. Па тие секојдневно се изложени на навредите на овој ,,Професор''.
,,МИРКА ИЗИГРУВА ИНКВИЗИТОРКА! АМА НЕ И ЛИЧИ! ТАА Е ВЕШТЕРКА!

ОВА Е ВРЕМЕ НА ГРУЕВИСТИЧКА ИНКВИЗИЦИЈА! ГДОМ Е ИНКВИЗИТОРСКИОТ СУД! МОЖДА ЌЕ ЈА ЗАПАЛИ!''
Една од најславните реченици на овој ,,Професор'' по Деловно Право сепак не е некоја нова метода, туку :  ,,Да си го јадеш курето! ''
 
 
На навредите и погрдните зборов

loading...