TLC ни го открива вистинскиот свет зад луксузните одморалишта

Loading...

„Одземени одмори“ е серијал кој ќе ни ја прикаже шокантната вистина која се крие позади евтините годишни одмори на локации како Гамбија, Малдиви, Кариби, Мексико или Кенија. Во секоја епизода, група луѓе која сака својот годишен одмор да го поминува во луксузни одморалишта на егзотични локации,  се одведени од нивната комоција во реалниот живот кој се крие позади убаво дизајнираните брошури на туристичките агенции. Нивното патување се претвора во искуство полно со предизвици и соочување со болната вистина за последиците од масовниот туризам, но во исто време се забавуваат и го слават животот бидејќи учесниците се запознаваат со локалните жители и културата на земјата. Сите ќе ја почувствуваат реалноста и секојдневието на земјата која ја посетиле, а која нема никаква врска со стерилната средина на одморалиштата и хотелите.
Следете го серијалот „Одземени одмори“ на TLC секоја сабота во 21 часот.Во секоја епизода, група луѓе која сака својот годишен одмор да го поминува во луксузни одморалишта на егзотични локации,  се одведени од нивн

loading...