Тоа што овој пилот го направи за Денот на вљубените е романтично

Loading...

Пилот на компанијата „Вирџин атлантик“ изведе посебен лет над Атлантскиот Океан.Во духот на Денот на вљубените пилотот на „ербас А330“ нацрта срце на небото.
Иако неговиот потег е романтичен, сепак е ризично вака да си “игра“ межу облаците.

 Во духот на Денот на вљубените пилотот на „ербас А330“ нацрта срце на небото.
Иако неговиот потег е романтичен, сепак е ризично

loading...
Loading...