Тој беше вистински телевизиски геј: Погледнете како изгледа денес Стивен од „Династија“

Loading...

Дури и доколку не сте погледнале  ниту една епизода  од „Династија“,  доволно говори  фактот дека ликот на Стивен Карингтон во 80-те години предизвика навала на хомобобија. Актерот кој го прифати тој предизвик се вика Ал Корли.Првиот американски телевизиски геј Стивен Карингтон во американската сапуница „Династија“ го глумеа два  актери. Првиот, кој и остана на публиката во сеќавање е Ал Корли.

Тој ја напушти серијата во 1992  година, наводно незадоволен со тоа што сценаристите  во подоцнежните епизоди, поради хомофобната публика, потполно го игнорирале претходно недвосмислената хомесексуалност на Ствен. Ликот тогаш го превземал Џек Колман.
Од 1989 година Ал Корли е оженет за актерката Џесика кардинал. Со неа има три деца.
Еве како денес изгледа Ал
Првиот американски телевизиски геј Стивен Карингтон во американската сапуница „Династија“ го глумеа два  актери. Првиот, кој и ост

loading...
Loading...