Тој доле, таа горе: За што размислуваат жените додека се над мажот

Loading...

Кога се во прашање мажите, жените и нивните омилени пози во кревет, секој има свои преференции, но и на едните и на другите меѓу омилените пози во кревет им е онаа кога жената е горе. Сите многу добро знаат за која поза станува збор, но време е да дознаете и за тоа што жените мислат додека се „горе“.Секоја поза во сексот има свои предности и недостатоци, но сигурно постојат мажи кои умираат од желба да дознаат за што жената размислува за време на сексот.
1. „Конечно дојдов на ред! Да, сега сум јас главна!“
2. „Се надевам дека е фокусиран на моите гради“
3. „Како тоа веќе се уморив? Дали тоа е поради тоа што престанав да вежбам?“
4. „Со оглед на тоа дека потрошив цело богатство на овој градник, драго ми е што имав можност да го покажам, барем на 2 минути.“

 

5. „Колку е глупаво тоа што Кери Бредшо постојано носи градник за време на секс“.
6. „Допирај ми ги градите, пак, пак. Такаа, допирај ми ги градите.“
7. Дали сум многу блиску до ѕидот или крајот од креветот? Постои ли некој начин да се приближам и да се потпрам на рацеве, а без притоа да ја прекинам акцијата?“
8. „Дали е добар овој ритам? Да не е преспоро? Да не е пребрзо?“
9. „Што ако направам погрешен потег, ако силно се спуштам надоле под погрешен агол и да му го скршам пенисот, како што му се случи на оној пар за кој читав пред некој ден“

 
10. „Некои делови од моево тело потскокнуваат како што не треба, но на кого му е важно, тој го сака моето тело.“
11. „Станува сериозно, моите колена тоа повеќе неможат да го издржат.“
12. „Ок, подготвена сум.“
13. „Уф човеку, какво вежбање! Утре ја прескокнувам теретаната!“Секоја поза во сексот има свои предности и недостатоци, но сигурно постојат мажи кои умираат од желба да дознаат за што жената размислува за време

loading...
Loading...