Тој тврди дека ракот може да се излекува за три минути: Иако науката ја побива оваа теза, во неа има вистина!

Loading...

Психотерапевтот Гред Браден, во текот на своето животно работење, дошол до шокантен заклучок – нашите емоции делуваат на нашата ДНК, толку што можеме да оздравиме од сите кобни болести. Колективната сила на мислите може да ја излекува која било болест.Ракот исчезнува, како што вели тој, со делување на намерите и свеста на постоењето на врска помеѓу нашите мисли и манифестации во физичкиот свет, а се користиполе кое се поврзува. Ова етерично поле за кое Крег зборуа е научно докажано и претставено во водечкото стручно списание „Природа“(Nature) 1996 година.
Нашите мисли и емоции создаваат електромагнетно поле, а неговите бранови достигаат еден метар од нашето тело. Уште одамна, Никола Тесла зборувал дека луѓето со силата на своите мисли ќе произведуваат елекртична струја, значи нашите мисли се особено силна енергија. Заедничките мисли можат да создадат особено силно електромагнетно поле и да делуваат на околината.

 
Кога ќе се развие оваа техника, таа повеќе не е фикција, туку претставува технологија на која се базира лекувањето. Тоа го докажало шокантно видео од болница во Кина, каде се покажува лекување на рак во помалку од три минути, следејќи го целиот процес на екран.
Нашите емоции и чувства претставуваат огледало. Се што произведуваме внатре во нас самите, го зрачиме во околината. Науката и верата тврди дека чувствата немаат никакво влијание на нашите болести и живот, но психоонкологијата го тврди спротивното.
Ракот исчезнува, како што вели тој, со делување на намерите и свеста на постоењето на врска помеѓу нашите мисли и манифестации во физичкиот свет, а

loading...