Толку од љубовта: Ана и Раста се разведуваат?

Loading...

Пејачката Ана Николиќ и раперот Стефан Ѓуриќ Раста, како што пишуваат српските медиуми, ќе се разведат.Наводно, брачниот пар поминува низ брачна криза, која резултирала Ана да поднесе барање за развод.
Како што изјавиле нивните пријатели, тие двајца веќе три недели не живеат под ист покрив, а тој спие во студиото. Контакт одржуваат само поради ќерката Тара.
Пријателите на парот за српските медиуми изјавиле дека Раста често бил отсутен од домот, пушел марихуана, а до неа пристигнувале и различни приказни за негово неверство. Една вечер и дошло преку глава и му рекла да се спакува и замине.
Естрадните ѕвезди уште се немаат изјаснето во врска со овие шпекулации.Наводно, брачниот пар поминува низ брачна криза, која резултирала Ана да поднесе барање за развод.
Како што изјавиле нивните пријатели, тие

loading...