Том Хенкс објави две фотографии на Фејсбук и ја воодушеви цела поранешна Југославија!

Loading...

Том Хенкс повторно привлече внимание на Фејсбук со своите нови објави.Тој на друштвената мрежа објави фотографии, на кои позира со два автомобили: Застава 750, која на нашите простори е позната како Фичо, како и со Фијат 125, прочуеаната Пегла.
„Многу сум возбуден поради мојот нов автомобил“, напишал во описот на фотографијата со „Пеглата.“

Да потсетиме, и едниот и другиот автомобил беа особено популарни во поранешна Југославија. Секако најмногу лајкови доби токму од балканците…Тој на друштвената мрежа објави фотографии, на кои позира со два автомобили: Застава 750, која на нашите простори е позната како Фичо, како и со Фи

loading...
Loading...