Тони Цетински се оженил во Лас Вегас

Loading...

Хрватскиот пејач Тони Цетински одлучи по трети пат да застане на „лудиот камен“ овој пат со Дубравка Дујак. Тони ја запросил Дубровка на крајно оргинален начин, со помош на магазинот „Стори“, на чија насловна страна било напишано: „Сакаш ли да се омажиш за мене?“.
Таа рекла „Да“, по што тие отишле за Лас Вегас за да ја обават таа церемонија.
Цетински има и две деца од своите претходни два брака, а за Дубровка рекол дека е жената на неговиот живот и дека со неа е подготвен да го прошири семејството. Тони ја запросил Дубровка на крајно оргинален начин, со помош на магазинот „Стори“, на чија насловна страна било напишано: „Сакаш

loading...
Loading...