Топ 3 интимни фризури кои го возбудуваат секој маж!

Секоја жена по сопствена желба си ја уредува својата интимна зона, но сепак постојат три фризури кои во спалната соба ги доведуваат мажите до лудило.Кога се во прашање интимните фризури, трендовите кај жената дефинитивно се менуваат. А кога е во прашање машкиот поглед на женската интимна зона, истражувањата покажуваат дека мислењата се поделени, па една група на фраери повеќе сакаат жени со природни фризури, додека другите им се радуваат на дамите кои се одлучуваат на покреативен изглед. Сепак, морате да знаете дека мажите најмногу се палат на следниве фризури…

 

Природна фризура
Изгледот  на „запуштено“ меѓуножје долго се сметаше за неприфатлив, но според последното истражување спроведено помеѓу мажите покажало дека „природно разбушавената шумичка“ повторно се вратила помеѓу најсексипилните интимни фризури.
Дури 43 проценти од мажите се сложиле со тоа колку убаво им стои убаво стилизираниот облик со минимално уредување на жените.
Бразилка
Дискретната линија или текот на срамната коска е дефинитивно еден од најпривлечните изгледи за мажите. 35 проценти од нив наведуваат дека популарната „бразилка“ е одраз на жената, која не ја сокрива убавината на своето тело. Но,  и обликуваните фризури во вид на срце, иницијали, стрелки или цветчиња не се се сметаат воопшто за привлечни.
Стаза за слетување
Вертикалната трана со ширина околу 2 прста ја опишува француската депилација, која е златна средина помеѓу бразилката и природната фризура. Имено на мажите им е овој изглед неописливо привлечен и тие велат дека тоа им ја разгорува страста. Популарната таза за слетување ја преферираат околу 22 одсто од мажите.Кога се во прашање интимните фризури, трендовите кај жената дефинитивно се менуваат. А кога е во прашање машкиот поглед на женската интимна зона, и

Пронајдете не на следниве мрежи: