ТОП 5: Најбизарните умирања за време на секс

Loading...

Уживањето во сексот неретко може да се претвори во хорор приказна со ужасен крај. Најчесто луѓето умираат при срцев удар, но ви ги претставуваме топ 5те смртоносни сексуални односи. Место5. Пад од прозор
Во Кина пар трагично настрадал среде сексуален однос кој бил изведуван на прозор. Во еден момент прозорот се скршил и парот починал на лице место од падот врз бетон.
Место4.  Ненаситен Сергеј
Русинот Сергеј Туганов се обложил во 3.500 евра дека може да задоволува две девојки цели 12 часа. Испил цело пакување Вијагра од што починал на лице место од срцев удар.

 
Место3. Го прегазил камион за време на секс
Според возачот на камионот, парот воопшто не обрнувал внимание на околината со оглед на тоа што биле пијани. Запомнете, сексот и алкохолот не одат секогаш заедно.
Место2. Ја презадоволил партнерката
30-годишниот Роберт Ашти од Гана, буквално до смрт ја задоволил својата 75-годишна партнерка Суметеру Деноу. Роберт Ашти е осуден за убиство.
Место1. Секс со коњ
Содомија е полово општење со животни од кое настрадал еден маж од Вашингтон кој е пронајден мртов ма својот ранч. За време на сексот починал, а истиот поседувал огромен број на порнографски филмови за секс со животни.Место5. Пад од прозор
Во Кина пар трагично настрадал среде сексуален однос кој бил изведуван на прозор. Во еден момент про

loading...
Loading...