ТОТАЛНО РАЗГОЛУВАЊЕ: Тони, Бато и Миленко ги „соблекуваат“ шарените!

Тотално „разголување“ на лажните вредности кои ги пропагираат „шарените молеро-фарбари“ се случи во последната емисија на Миленко Неделковски, во која гости беа Братислав Димитров и Тони Михајловски. Погледнете и слушнете ја вистината за „актерите“ кои ја фарбаат македонската историја, за нивниот „талент“ и лажни парадигми.Погледнете и слушнете ја вистината за „актерите“ кои ја фарбаат македонската историја, за нивниот „талент“ и лажни парадигм

Пронајдете не на следниве мрежи: