Трагедија: Навивачи на сред терен смртно го претепaле судијата!

На фудбалски натпревар во Гана, навивачите поради погрешна одлука го претепале до смрт помошниот судија.Одлуката донесена од страна на помошниот судија ги разлути дел од навивачите и разбеснети тргнаа на физичка пресметка со линискиот арбитар.
Навивачите го удираа несреќниот млад Квејм Андох Куеија по рацете и нозете.
Повеќе на спорт365Одлуката донесена од страна на помошниот судија ги разлути дел од навивачите и разбеснети тргнаа на физичка пресметка со линискиот арбитар.

Пронајдете не на следниве мрежи: