Трагедија пред Велигден кај Беквалац…

Loading...

Додека Наташа се спремала за прославата на Велигден, на Велика сабота битката со долгогодишната болест ја загуби нејзиниот дедоПознатата пејачка Наташа Беквалац ден пред најголемиот христијански празник го загуби својот дедо, за кој била многу поврзана.
Додека Наташа се спремала за прославата на Велигден, на Велика сабота битката со долгогодишната болест ја загуби нејзиниот дедо.
Пејачката за смртта на дедо си изјавила дека и е многу тешко бидејќи била премногу приврзана за него но, поради нејзината ќерка Хана се потрудила традиционално да го прослави овој празник..
Освен поради смртта на дедо си, фамилијарната поддршка на семејството Беквалац им е премногу потребна, со оглед на тоа дека сестрите пред извезно време прекинаа долги љубовни врски. Познатата пејачка Наташа Беквалац ден пред најголемиот христијански празник го загуби својот дедо, за кој била многу поврзана.
Додека Наташ

loading...
Loading...