ТРАГЕДИЈА: Сестрата на Цуца починала на 18 години!

Loading...

 Ивона Неговановиќ Цуца откри тајна која долго ја чуваше скриена. Имено, Цуца на Црни и Цеца им раскажа дека со едната сестра не разговара, а дека другата и починала кога имала 18 години.- Едната сестра ме изгуби засекогаш. Никогаш повеќе со неа нема да прозборам – рече Цуца.
– Со едната не зборувам, а другата сестра ми почина кога имаше 18 години. Беше со момчето во автомобил и имаа несреќа – додава пејачката.
 Видеото е на следната страна:

– Едната сестра ме изгуби засекогаш. Никогаш повеќе со неа нема да прозборам – рече Цуца.
– Со едната не зборувам, а другата сестра м

loading...
Loading...