Трагедија во Скопје: почина мало детенце

Loading...

Голема трагедија го потресе Скопје.Како што информира полицијата, на 07.07.2016 година околу 20: 00 часот во ГОБ Наум Охридски  било донесено дете  на возраст од околу 1,5 година од с.Страхојадица – Скопје,  со повреди.
Детенцето по извесно време починало. Се превземаат мерки за целосно расчистување на случајот.Како што информира полицијата, на 07.07.2016 година околу 20: 00 часот во ГОБ Наум Охридски  било донесено дете  на возраст од околу 1,5

loading...