Трагичен први мај: Се удавија двајца тинејџери!

Реката им ги однесе животите на двајца 17-годишни тинејџери од Сански Мост, додека меѓусебно се обидувале да се спасат.Во попладневните часови во Сански Мост, вчера се случи вистинска трагедија. Во реката Билиха се удавија двајца тинејџери кои меѓусебно се обидувале да се спасат.
Несреќниот случај се одвил на едно познато место за излет во Сански Мост.
Дежурниот обвинител изврши увид на ситуацијата и денеска се очекуваат повеќе информации во врска со случајот…Во попладневните часови во Сански Мост, вчера се случи вистинска трагедија. Во реката Билиха се удавија двајца тинејџери кои меѓусебно се обидувале

Пронајдете не на следниве мрежи: