Трагично: Пет месечно бебе загина на подвижна лента за багаж!

На аеродромот во шпанскиот град Аликанте, родителско невнимание скапо ја чинеше една мајка Американка.Пет месечно бебе починало, откако мајката го ставила на подвижна лента за багаж. Лентата првично не била вклучена, но по автоматизам се придвижила, кога на неа се става потежок товар. Несреќното бебе било приклештено од ремен на лентата и веројатно задушено.
„Медицинската служба на аеродромот се обидела да го реанимира детето, но не можела да стори ништо”, соопштија од аеродромот.
Мајката стасала од Лондон во Аликанте за да го мине годишниот одмор во Шпанија.Пет месечно бебе починало, откако мајката го ставила на подвижна лента за багаж. Лентата првично не била вклучена, но

Пронајдете не на следниве мрежи: