Трето издание на музичкиот фестивал- ДОБРА ИДЕЈА во сабота на 29-ти Август

Loading...

На 29ти Август, Сабота, со почеток во 21 часот, во просториите на Чопер Клуб Клабхаус – Скопје, ќе се случи третото издание на музичкиот фестивал ДОБРА ИДЕЈА.Истиот го задржува мултукултурниот карактер и целта која ја има -афирмација на млади локални рок бендови.На фестивалот ќе настапат:ТВ РЕЈЏКЕПУРДАТПРОЕКТ 2501ФУСНОТАДИ Џеј Дими (пост сешн сет)Добра Идеја 3 е во организација на здружението за културна мотивација КУЛТИВАТОР од Скопје а е подржан од Град Скопје.Истиот го задржува мултукултурниот карактер и целта која ја има -афирмација на млади локални рок бендови.На фестивалот ќе настапа

loading...
Loading...