Три секс пози со кои нема да погрешите!

Loading...

Три Кама Сутра пози со кои сигурно нема да погрешите…Длабока позиција
Овозможува целосна пенетрација, по која и го добила името. Девојката е легната на грб, рацете подигнати над глава, а едната нога е ставна на неговото рамо. Партнерот може длабоко да пенетрира, што на жената ќе овозможи побрз и поинтензивен оргазам. 
 
Во вртлогот на страста
Мажот седи на кревет (или стол) додека жената му се приближува одозгора и седнува на него, така што му е свртена со грб. Жената потоа се навалува нанапред, така што партнерот може да пенетрира од зад грб, при што рацете ги држи на вашиот струк или гради. Оваа поза е идеална за жени кои не можат така лесно да доживеат оргазам, бидејќи стимулацијата на клиторисот е константна. 

 
Слон
Оваа позиција не бара многу енергија, а дава силно чувство на блискост. Наместете се во позиција на „лажица“, односно и двајцата треба да легнете на страна, а мажот да дојде позади жената. Нозете треба да бидат свиткани кај колената бидејќи во таа положба жената природно се потпира на гениталиите на партнерот. Оваа поза сигурно одговара и на двајцата. На него, затоа што може слободно да се движи, а на неа затоа што во оваа поза стимулацијата на Г-точката е загарантирана.Длабока позиција
Овозможува целосна пенетрација, по која и го добила името. Девојката е легната на грб, рацете подигнати н

loading...
Loading...